Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] znów nie dostałem FUNDS !

matiop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Gdy 12 kwietnia wysłałem sms-a o godzinie 16:39 za 7.38 zł to nie otrzymałem FUNDS, wkurzyło mnie to więc wysłałem do supportu wiadomość, że nie otrzymałem waluty a kasę z telefonu mi wzięło. Moje zgłoszenie zostało przyjęte i dostałem odpowiedz, że muszę mój problem napisać w języku angielskim. Zrobiłem tak i moje zgłoszenie czekało w kolejce lecz do tej pory nie otrzymałem wiadomości na adres e-mail ani zwrotu FUNDS, a minęło już prawie 24h. Olałem to i postanowiłem wysłać znów sms-a z 7.38 zł, mój sms został dostarczony kasę z konta wzięło a FUNDSÓW znów nie dostałem.

Doradźcie co mam z tym zrobić przecież tak nie może być. Gdzie mam to zgłosić, czy może nadal czekać.

z góry dziękuję i przepraszam za błędy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

musisz czekać na odpowiedź ... nie potrzebne wysyaeś next sms mogeś poczekać na zwrot ...-,- musisz czekać na ich odpowiedź

YAY

Opublikowano

dostałem taką wiadomość nic mi ona nie mówi..

Hello, Thank you for contacting Electronic Arts.  I understand that you have not recieved purchased fund and that is something that we are able to assist with.  The process of getting purchase information from your account requires account ownership to be verified. All requests pertaining to account verification are handled by the Phone Support Team to maintain the confidentiality and security of your accounts. The Phone Support Team can be contacted on Local Contact no # 223 970 840 or International contact no #+48 223 970 840 from 9AM-6PM GMT, Monday through Friday Your account security is of paramount importance to us. We respect your privacy and this is just another move to enhance the security of your accounts. I apologize for not being able to address your issue personally. Feel free to contact us with any additional questions or concerns. You can also receive online assistance at http://help.ea.com/ Regards,Yashwant Electronic Arts ? World Wide Customer Experience EA.com Customer Relations 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Piszą, że rozumieją, że nie dostałeś Fundsów, i jest to coś, w czym mogą Ci pomóc, ale najpierw konieczne jest potwierdzenie dokonania zakupu z Twojego telefonu. W tym celu chcą, żebyś się skontaktował z Zespołem Pomocy Telefonicznej czy jakoś tak, masz tam podane numery do nich - pierwszy lokalny, drugi międzynarodowy, można dzwonić od 9.00 do 16.00 czasu GMT (poniedziałek - piątek). Możesz też zasięgnąć pomocy online na http://help.ea.com/.

Zbytnio się nie znam na tym, co powinieneś im powiedzieć, ale może ktoś inny pomoże.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

to nie można inaczej tego rozwiązać tylko trzeba aż dzwonić do nich, przecież jak się z nimi nie dogadam, porażka.

Podane numery tel sa do polski, dogadasz sie, ale trafis tam na wolna linie to jak w audiotele.

Opublikowano

ja bym proponował chat online ;) Tylko musisz znać info o koncie np: datę urodzenia (fakeową pewnie) jaką podałeś... Powinieneś też w logach mieć zapisane (na koncie w BFP4F) że wysłałeś SMS'a

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

napisałem do siedziby BOKU to mi odpisali coś takiego, czy ktoś coś z tego zrozumie bo ja prawie nic

Thank you for submitting your support request to Boku Customer Support.

This is an automated response to confirm that we have received your ticket. Please be aware that in order to resolve your issue we require your mobile number with country code along with your question or problem. If you have not already provided this information, please update your ticket here:http://boku.zendesk.com/tickets/20352737 in order to prevent a delay in our response to you.

If your transaction is still in progress, please wait 24 hours for the transaction to complete.

If you've completed payment and are waiting for your goods or services please note that Game Publishers can take up to 72 hours to deliver your game credits/points/coins.

If you receive your purchase after submitting this ticket, please let us know by updating the status of your ticket to Closed.

Thank you,

Boku Customer Support

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

masz poczekać do max 3 dni i powinni ci dać te fundsy.

Jeśli ci je prześlą to masz im odpisać, żeby mogli zamknąć twoją sprawę.

A i jeszcze musisz podać im numer fona z kt wysyłałeś sms wraz z kierunkowym do Polski i napisać, że nie dostałeś funds.

Coś w tym stylu.

436951440626370320491.png

Opublikowano

właśnie otrzymałem wiadomość od boku i nie wiem jak to możliwe że z mojego nr w dniach 12.13 kwietnia nie zostały przeprowadzone transakcje.

Witaj,

Dziękujemy za skorzystanie z BOKU. Przykro nam, że wystąpiły problemy.

Niestety, nie znaleźliśmy żadnej wpłaty z podanego przez Państwa numeru telefonu 48******* w dniu 2013-04-12/13. Jeśli nie zainicjowali Państwo poprawnie transakcji w panelu płatności, wpisując np. błędny numer telefonu, nie powinna zostać pobrana opłata.

Jeśli są Państwo przekonani, że opłata została pobrana, proszę przesłać za pomocą poczty elektronicznej Państwa billing na adres [email protected]. Jeśli są Państwo użytkownikiem telefonu komórkowego na kartę, mogą Państwo przesłać nam zrzut ekranu ze swojego rachunku internetowego. Musimy mieć potwierdzenie, że opłata została pobrana zanim dokonamy odpowiedniej rekompensaty.

W przypadku kiedy nasz system nie zarejestruje żadnej transakcji możemy tylko zwrócić poniesione przez Pana koszty za wysłaną wiadomość tekstową.

Dziękujemy,
Obsługa Klienta BOKU

Co ja mam teraz zrobić ? jak mam im przesłać billing telefonu na kartę ? nigdy takich rzeczy nie robiłem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po pierwsze jesteś hmm, mało mądry, że podajesz tutaj sw numer fona, ale mniejsza.

napisałeś 48xxxxxxxxxx czy +48 xxxxxxxxx albo (48)xxxxxxxxxxxx bo wydaje mi się, że oni wzięli ten nr razem z prefiksem jako jedno ;x

Opublikowano

Pierw musisz spytać się w salonie, czy jest możliwość wydrukowania bilingów, a jeśli jest (powinna być w każdym) to czy jest płatna.

Jak tak, to często taniej już wyjdzie cię wysłanie kolejnego SMS.

Ale po pierwsze wyślij zgłoszenie z dobrym numerem ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...